OBJECTEN

Een object is een ‘ding’. Karen kijkt verder dan ‘het ding’. Wat is het geweest, welke potentie zit er in? In elk ding zit kunst verborgen. Karen haalt het er uit. De ‘pianoman’ is hier een voorbeeld van. Een afgedankte paspop die zij getransformeerd heeft tot een opvallend kunstobject.

Karen: “Ik zie in één oogopslag welk resultaat ik wil bereiken met een voorwerp. Ik analyseer het object met mijn zogenaamde ‘derde oog’, mijn kunstenaarsblik. Mijn bewustzijn van de organische structuur van materialen maakt dat ik het kunstwerk kan vormen zoals ik het voor ogen heb.”

De kunstenares ziet het als een uitdaging om nieuw leven te blazen in ‘huis-tuin-en-keuken-dingen’. Denk bijvoorbeeld aan paspoppen, kasten, stoelen, tafels, lampen of stukken hout (zie ook: Wood and Vintage art). De gewone objecten worden in overleg met de opdrachtgever omgetoverd tot originele eyecatchers. Dus heb je een ‘ding’ wat je door de handen van Karen wilt laten gaan, dan krijg je er gegarandeerd een kunstwerk voor terug.

Heb je interesse in de objecten vul dan onderstaand formulier in.